El bus nocturn jove dels divendres incorpora noves parades

 

El bus nocturn jove dels divendres per anar a la zona d’oci de Mataró incorpora parades, en el recorregut, tant en l’anada com en la tornada. Fins ara, l’anada i la tornada es feien dues parades, a l’avinguda Lluís Companys, a la parada de bus de l’Escola del Mar i a l’avinguda Arquitecte Eduard Farrés, a la parada de la Bòbila. Des del mes de novembre, el bus afegeix dues noves parades. D’aquesta manera, la primera recollida es fa a les 23.20 h a la plaça de l’Ajuntament, a les 23.25 h a la cruïlla del carrer Maria Vidal amb la Ronda de Vilassar, a les 23.30 h a l’avinguda Lluís Companys (altura Escola del Mar) i a les 23.35 h a la Bòbila. Les inscripcions, gratuïtes, estan obertes cada setmana de dilluns (a partir de les 8h) a dijous (fins a les 12h). Per a la tornada des de Mataró, a les 6 h (cruïlla Francesc Layret amb Serra i Moret) també es realitzen les mateixes parades que a l’anada.

Cal recordar que l’Ajuntament de Vilassar de Mar, a través del Servei de Joventut, va posar en marxa aquest servei l’octubre del 2019, un transport de nit entre Vilassar de Mar i la zona d’oci nocturn de Mataró, i el trajecte a la inversa, per tal que els joves del municipi, de 16 a 22 anys, es desplacin amb seguretat a la zona d’oci nocturn de Mataró (polígon Pla d’en Boet). L’objectiu és minimitzar el risc d’accidents de trànsit dels joves durant el seu temps d’oci.

El transport s’ofereix amb un autobús de 33 places que està cardioprotegit amb un Desfibril·lador Extern Automàtic (DEA) i que compta amb servei d’acompanyament a través d’un monitor titulat TES (Tècnic en Emergències Sanitàries). En algunes ocasions, es dona material divulgatiu sobre els riscos que comporta el consum de l’alcohol i altres substàncies així com informació per a la prevenció de violències masclistes i LGBTIfòbiques.

Podeu consultar tota la informació relativa al servei (normativa, horaris, parades, inscripcions, autoritzacions…) a través de l’App Vilassar de Mar per a dispositius mòbils. Des de l’App, els joves que ho vulguin poden reservar plaça pel servei de bus nocturn. En cas de ser menor d’edat, per tal d’accedir a aquest servei cal presentar l’autorització del pare/mare/tutor/a degudament emplenada i signada al personal del bus. Per a més informació: tel. 618942655 o correu a canjorba@vilassardemar.cat