El barri del Barato ja compta amb cobertura Wi-Fi

26_wi-fi_barato-1.JPGLa plaça Carlos Trias, al barri del Barato, és la nova zona de Vilassar de Mar que compta amb la xarxa inalàmbrica Wi-Fi que permet connectar-se a Internet i interconnectar diferents seus municipals, en el cas del Barato, els locals del Tucutuc amb l’Ajuntament.

Amb la incorporació de la zona del Barato ja són cinc els indrets del municipi que compten amb accés Wi-Fi: la plaça de l’Ajuntament, la zona del carrer Santa Eulàlia, la del camp de futbol municipal i la plaça Picasso.
El desplegament de la xarxa Wi-Fi va començar a finals de l’any passat i està impulsat per la regidoria de Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Vilassar de Mar que té com a objectiu principal posar la tecnologia al servei de les persones.

Des de la regidoria avancen que les properes actuacions es faran al pavelló d’esports municipal Paco Martín i a la zona del barri de la Xinesca. Ara per ara s’està estudiant el millor emplaçament possible per dur-ho a terme.
El web municipal www.vilassardemar.cat compta amb un manual pràctic i senzill que explica com accedir, pas a pas, a la xarxa Wi-Fi.

Leave a Reply