El Banc de temps es presenta dijous en societat

Aquest dijous 6 de novembre es presentarà públicament el Banc de temps de Vilassar de Mar. L’acte de presentació, que tindrà lloc a les 19 h al centre social Mn. Josep M. Galbany, és obert a tota la ciutadania.

Ciutadans a títol individual, entitats i el PDC, amb el suport de l’Ajuntament, han estat els impulsors del projecte, un espai d’intercanvi de temps dedicat als serveis i a les persones per fomentar la solidaritat, la cooperació i les relacions socials. Durant la presentació es donarà a conèixer el seu funcionament i l’ampli ventall d’activitats que s’hi podran intercanviar: des d’atenció a les persones -acompanyar infants a l’escola, llegir contes o jugar; acompanyar gent gran al metge, llegir-los llibres…-, tasques domèstiques -cuinar, cosir, tenir cura d’animals, petites reparacions de casa, penjar quadres…, formació – classes d’idiomes, pintura, música, traduccions… o d’informàtica.

A l’acte de presentació també s’explicarà com funcionarà el web del Banc de temps, l’eina informàtica on les persones usuàries podran conèixer els serveis disponibles, contactar amb altres participants i gestionar les seves hores, ja que el servei funciona sense diners, la unitat d’intercanvi són les hores.