El Banc de Temps celebra el seu quart aniversari apostant per un nou impuls

Dimarts 6 de novembre , el Banc de Temps de Vilassar de Mar celebra una trobada molt especial. Des de de les 19:00 h del vespre, al Local de les Pinedes, hi ha una cita per commemorar el seu quart aniversari. El Banc de temps, que no busca cap mena de compensació econòmica, posa en contacte gent que ofereix i gent que demana serveis. Ara, amb l’experiència de quatre anys a les esquenes, el Banc de temps de Vilassar de Mar cerca un nou impuls. Biel Andreu és membre del Consell Assessor del Banc de Temps de Vilassar de Mar. Admet que una de les complicacions que es troben és que som ràpids a l’hora d’oferir els nostres serveis; però que ens costa molt demanar ajuda.

Per tant, i com destaca Andreu, és bo teixir xarxes de confiança. Per això, aquestes trobades. Per inscriure-s’hi cal omplir un qüestionari en el qual apuntarem les nostres habilitats i els serveis que ens calen. El Banc de temps de Vilassar de Mar disposa, actualment, d’una vuitantena llarga de persones actives. Els serveis que s’ofereixen són il·limitats. Hi cap tot dins d’aquest banc d’intercanvi altruista.

En el nou impuls que vol dona el Consell Assessor del Banc del temps de Vilassar de Mar no es descarta poder fer el salt als col.legis i a les AMPES oferint els serveis. Per a més informació sobre el Banc de Temps de Vilassar de Mar es pot visitar el web o enviar un correu electrònic a bdt@vilassardemar.cat