El 8 de setembre arriben la Burriac Atac i la Marrec Atac

660 persones s’han inscrit, a la Burriac Atac, organitzada pel Centre Excursionista Vilassar de Mar “Piri”. Aquesta cursa, que es durà a terme el 8 de setembre a les 8 del vespre, a més de ser nocturna, té altres singularitats com sortir i acabar a zero metres sobre el nivell del mar però amb més de la meitat del seu recorregut que transcorre pels corriols de muntanya. El seu final a la sorra de la platja, de nit i amb la possibilitat d’un bany al mar li donen un caràcter molt especial, més enllà de l’ambient que es crea formant part d’una corrua de corredors amb un llum frontal al cap pujant i baixant muntanyes i fent al cim del Castell de Burriac. El 80 % del recorregut és el mateix que el de l’any passat, però amb la singularitat que es farà al revés. El passat diumenge 2 de setembre es va tancar la inscripció..

L’entitat ha organitzat unes sessions d’ entrenaments per a participar a la cursa, anomenades “El repte”, on hi han estat participant una quarentena de persones aproximadament. La Burriac Atac compta amb la col·laboració dels ajuntaments Cabrera i Vilassar de Mar i Piscina Municipal de Vilassar de Mar.

Des del Centre Excursionista de Vilassar de Mar han explicat que els queda molt poc per omplir tots els llocs de voluntaris de la cursa. Les persones que desitgin donar un cop de mà en l’organització de l’acte han d’enviar un correu electrònic a l’adreça de l’entitat, que és voluntaris_batac@piri.cat. En total seran 300 els voluntaris que faran possible la cursa. Fan falta 15 voluntaris a la muntanya i 4 a Cabrera de Mar.

Finalment, cal destacar que el mateix 8 de setembre, hores abans, en concret des de les 6 de la tarda, es realitzarà la Marrec Atac, adreçada als més menuts de la casa. Sortirà des del tram del carrer Sant Joan a tocar amb la plaça de l’Ajuntament i finalitzarà a l’escola Pérez Sala. Hi haurà tres recorreguts urbans. Hi ha 400 inscrits i la inscripció continua oberta.