El 30 de setembre i l’1 d’octubre a Can Bisa, Vidmar Festival

Exposicions, creacions artístiques en directe, tallers, paradetes i música en directe. Aquests són els ingredients del Vidmar Festival que torna a ubicar-se a l’espai cultural de Can Bisa aquest cap de setmana.

La setena edició d’aquest espai multidisciplinar en el qual s’apleguen una trentena d’artistes per vendre, ensenyar i compartir el seu art en qualsevol de les seves formes arrencarà aquest dissabte, 30 de setembre, i clourà l’endemà diumenge 1 d’octubre, a les tres de la tarda.

Seran dos dies, doncs, destinats a inundar Vilassar de Mar amb un munt de propostes musicals, artístiques i creatives. Al marge es pot participar en tallers, escoltar xerrades i ponències i degustar algunes especialitats alimentàries.

L’agenda de dissabte és prou farcida. Des de una salutació inicial i matinera al sol, amb classe de ioga inclosa, temps per a la música, la dansa i diferents tallers. Per a diumenge, una de els activitats més llamineres és el taller de transferència d’imatges. La música no s’atura i seguirà amenitzant el matí. L’oportunitat de fer-se un retrat és una proposta seductora.

El Vidmar Festival ja ha esdevingut un clàssic a Vilassar de Mar, porta set edicions.