Avui i demà, Horror Night, organitzat per La Tropa Teatre

Ja et garantim des d’aquí que, si t’agrada passar por, en passaràs. Aquest divendres i aquest dissabte La Tropa Teatre prepara el seu Horror Night. Doble espectacle en una irrecognoscible i terrorífica Sala Maria Roser Carrau. Un, el barri londinenc de Whitechapel amb un Jack L’Esbudellador voltant per allà i l’altre, un escape room immersiu, amb un pallasso terrorífic.

N’hem parlat al nostre magazín matinal, el “Parlant de tot” amb el cap que ho malpensa tot, Oriol Porta.

Afanya’t perquè l’Horror Night de la Tropa, que tanta i tanta gent aplega, no es tornarà a perpetrar fins al 2025.

Porta recorda que han decidit fer l’espectacle biennal. La raó és que la Tropa Teatre, entitat amateur de Vilassar de Mar, mou en el seu Horror Night molta gent, molt material i molts escenaris. Més d’una setantena de persones i un ampli desplegament logístic que obliguen a desplegar tot el potencial terrorífic cada dos anys.

Així, aprofita perquè aquest divendres 3 de novembre i dissabte 4 de novembre, passarà por de la bona.

Amb un espectacle d’aquesta magnitud, però, sempre és important atendre les recomanacions, pel que fa a franja d’edats, que fan des de la Tropa. Les dues experiències són una tipologia de terror diferent. El primer espectacle està recomanat per a persones a partir de 10 anys i l’escape room per a persones a partir de 12 anys.

Per mirar d’assegurar el tret, per assegurar l’experiència, les persones que es notin o siguin valentes hauran de demanar, en el moment de pagar l’entrada, un collaret vermell fluorescent. Amb aquests collarets, s’intensificarà l’impacte de terror.

En resum si vols passar por, passaràs por.

En els darrers anys, hi ha passat una mitjana de 600 persones. Molta gent s’ha quedat fora. Per això, als Jardins de Can Bisa hi haurà, per entretenir, un desplegament especial. Actors amagats, paradetes de merchandising de la Tropa, la Ruleta de la Mort i un espai de pintacares o pintanafres per als més petits de la casa.

Enguany, miraran, des de la Tropa Teatre, de fer una mica més ampli l’horari per tal de poder espantar a tothom. Divendres, des de dos quarts de set  fins a les 10 de la nit i dissabte de dos quarts de sis a la mitjanit.

Tot plegat per a una Horror Night que ja comencen a barrinar des de Setmana Santa. Porta ha explicat que hi ha tota la feina prèvia, l’organització de guions, contactar amb tota la gent, preparació del vestuari, dels decorats…

Des de la Tropa sempre s’esforcen a pensar temàtiques noves que puguin sorprendre.

I més, tenint en compte que el vilassarenc Oriol Porta, al marge de la seva feina a la docència, ha complert un dels seus somnis: treballar, com a zombi, en el terrorífic Horrorland de la Illa Fantasia.

En un exercici de sinceritat, Porta revela que preparar l’espectacle per al 3 i 4 de novembre els porta tant i tant temps de producció i logística que no tenen ni temps d’assajar. Admet que l’assaig general és amb foc real. Amb els primers grups de divendres 3 de novembre.