El 3 i 4 de juny, Vidmar Art Festival 0.5

Aquest cap de setmana torna una nova edició de les jornades Vidmar Art Festival 0.5. El certamen té la finalitat de redefinir el concepte d’exposició donant-li un ambient més festiu i amè per ampliar l’abast de l’art i la seva projecció. Els visitants podran descobrir nous artistes i adquirir obres úniques, hi trobaran des de làmines il•lustrades, articles de disseny, pintures originals, roba, complements il·lustrats….

 

El lloc en què es realitzarà serà Can Bisa, on hi haurà una selecció d’artistes, entre il·lustradors, pintors, dissenyadors i creatius, que exposaran i vendran les seves obres i productes, dissabte 3 de juny d’11 del matí a 10 de la nit i diumenge 4 de juny d’11 del matí a 3 de la tarda.

 

 
Les jornades es completaran amb diverses actuacions musicals: dissabte a les 12 del migdia concert de Villa Cubas, a les 6 de la tarda actuació i performance amb el duet Simbiosi a la Sala Maria Roser Carrau (entrades a la venda a ticketmaster) i a les 7 del vespre concert de Sara Layn. Pel que fa a diumenge, hi haurà les actuacions a partir de les 12 del migdia d’Ocata i des de les 2 de la tarda del cantautor argentí Nano Radice, que conrea pop, rock, grunge, funk i pop.