El 3 i 4 de juliol, asfaltat dels carrers Sant Francesc i Sant Feliu

El dimarts 3 i dimecres 4 de juliol es farà l’asfaltat dels carrers Sant Francesc i Sant Feliu per posar punt i final a les obres de renovació del clavegueram que s’han dut a terme en aquests carrers. Abans però es faran les obres de preparació de l’asfaltat.

Pel que fa a les afectacions al trànsit, ahir dimecres 27 i aquest dijous  28 de juny aquestes obres estan afectant la circulació de vehicles a la cruïlla de Dr. Masriera/Aduana/Sant Francesc: els veïns de la plaça Pau Vila han d’accedir des de la N-II pel carrer Aduana i sortir pel mateix lloc. Per altra part, l’accés pel carrer Sant Josep amb Miquel Borotau està limitat. A l’arribada al carrer Sant Sebastià, el carrer Miquel Borotau sentit Dr. Masriera està tallat, excepte per als veïns i veïnes. El carrer Sant Sebastià canvia de sentit aquests dos dies.El divendres 29 i dissabte 30 de juny i el diumenge 1 i dilluns 2 de juliol es normalitzarà la circulació tot i que a la zona de la cruïlla Aduana/Masriera/Mont s’haurà de circular amb precaució, ja que estarà tot preparat per a l’asfaltat.

El dimarts 3 i dimecres 4 de juliol es farà l’asfaltat dels carrers Sant Francesc i Sant Feliu. Al carrer Sant Francesc, el trànsit estarà afectat amb les mateixes condicions que els dies 27 i 28 de juny. L’asfaltat del carrer Sant Feliu no comportarà canvis en la circulació.