Aquest diumenge, XXII Cursa Ciclista Memorial Andreu Domènech

Diumenge 3 de juliol arriba un any més la Cursa Ciclista Memorial Andreu Domènech– Xallenge de veterans i Premi de Muntanya Memorial Pere Soler organitzada pel Club Ciclista Vilassar de Mar amb el suport de la Federació Catalana de Ciclisme i l’Ajuntament de la nostra localitat. Hi haurà les categories Màsters 40, 50 i 60, i Fèmines. Es tracta d’una cursa en línia de les més importants dins del calendari “Xallenge de veterans” de la Federació Catalana de Ciclisme.

Aquest any amb canvis importants: per als corredors hi haurà servei de fisioteràpia en finalitzar la cursa, a càrrec de la Universitat Tecnocampus i Health System), avituallament de fruita a l’arribada (a càrrec de Fruites Àfrica), servei de vestuaris/dutxes i lavabos del camp municipal annex de futbol i servei de bar a disposició de tothom.

La sortida s’efectuarà a les 10 del matí des de l’avinguda arquitecte Eduard Ferrés i Puig, justament al davant del camp municipal de futbol annex.La cursa sortirà d’Eduard Ferrés i aniran cap a Muralla,  carretera d’Argentona sentit mar, carrer Colom fins arribar a Montevideo, Eduard Ferrés sentit cap a Mataró i aniran cap carretera d’Argentona on seguiran el seu recorregut, que passarà per diversos municipis. Un cop arribin a la meta, ubicada a l’avinguda Eduard Ferrés, es farà l’entrega de trofeus. El recorregut consta de 73 quilòmetres amb quatre ports de muntanya.

Des de la Policia Local recorden que entre les 6 i les 2 de la tarda estarà tallat al trànsit el tram de l’avinguda Eduard Ferrés (només costat muntanya sentit Barcelona), entre la B-502 i la Riera d’en Cintet.

Aquest any la cursa es converteix en la festa del ciclisme i inclourà activitats esportives per a tots els públics, que es faran de 9 del matí a 1 de la tarda, aproximadament, a les illetes del centre de l’avinguda Eduard Ferrés. Hi haurà tàndems, rampes, obstacles, pedals per a totes les edats i nivells… Tothom qui ho desitgi pot participar en aquestes activitats portant bicicletes, patinets, patins, monopatins…

Hi haurà la percussió dels Ssstrèpits de Vilassar de Mar. Les inscripcions a la cursa s’han de realitzar en aquest enllaç.

L’acte compta amb el suport de la Federació Catalana de Ciclisme i l’Ajuntament de Vilassar de Mar.