El 3 de juliol, XXII Cursa Ciclista Memorial Andreu Domènech

Diumenge 3 de juliol arriba un any més la Cursa Ciclista Memorial Andreu Domènech– Xallenge de veterans i Premi de Muntanya Memorial Pere Soler organitzada pel Club Ciclista Vilassar de Mar amb el suport de la Federació Catalana de Ciclisme i l’Ajuntament de la nostra localitat. Hi haurà les categories Màsters 40, 50 i 60, i Fèmines. Es tracta d’una cursa en línia de les més importants dins del calendari “Xallenge de veterans” de la Federació Catalana de Ciclisme.

Aquest any amb canvis importants: per als corredors hi haurà servei de fisioteràpia en finalitzar la cursa, a càrrec de la Universitat Tecnocampus i Health System), avituallament de fruita a l’arribada (a càrrec de Fruites Àfrica), servei de vestuaris/dutxes i lavabos del camp municipal annex de futbol i servei de bar a disposició de tothom.

La sortida s’efectuarà a les 10 del matí des de l’avinguda arquitecte Eduard Ferrés i Puig, justament al davant del camp municipal de futbol annex. L’arribada serà a les 12 del migdia després es farà l’entrega de trofeus. El recorregut consta de 73 quilòmetres amb quatre ports de muntanya.

Aquest any la cursa es converteix en la festa del ciclisme i inclourà activitats esportives per a tots els públics, que es faran de 9 del matí a 1 de la tarda a les illetes del centre de l’avinguda Eduard Ferrés, on hi haurà la meta de la cursa. Hi haurà tàndems, rampes, obstacles, pedals per a totes les edats i nivells… Tothom qui ho desitgi pot participar en aquestes activitats portant bicicletes, patinets, patins, monopatins…

Hi haurà la percussió dels Ssstrèpits de Vilassar de Mar. Les inscripcions a la cursa s’han de realitzar en aquest enllaç.

El límit de partipants a la cursa és de 2000. L’acte compta amb el suport de la Federació Catalana de Ciclisme i l’Ajuntament de Vilassar de Mar.

Amb motiu de la cursa, l’avinguda Eduard Ferrés romandrà tallada al trànsit, sentit Barcelona, entre la carretera d’Argentona i Riera d’en Cintet, tot el matí. També hi haurà afectacions en la línia C-30 de Bus de Moventis