El 27 d’abril, I Fira Maresme EcoConstruïm

 

L’Ajuntament de Vilassar de Mar, dins del projecte Construcció Tecnosostenible al Maresme, col·labora en la primera edició de la Fira Maresme EcoConstruïm, que se celebrarà el pròxim 27 d’abril, a les instal·lacions de l’empresa EcoHUB, un centre d’innovació tecnològica de Cabrera de Mar especialitzat en bioconstrucció i paisatgisme.

La Fira serà un espai per conèixer les últimes tendències del sector de la construcció en termes d’innovació i sostenibilitat i descobrir les noves solucions que estan canviant el futur de la construcció.

L’objectiu de la fira és el de convertir-se en el punt de trobada per als professionals de la cadena de valor de la construcció i donar a conèixer la innovació en sistemes d’industrialització, digitalització i solucions en sostenibilitat, així com les darreres tendències en materials i productes que incrementaran la competitivitat i transformació de l’ecosistema de la construcció del Maresme.

La primera edició acollirà més de 300 professionals del sector, 28 firmes expositores i més de 20 intervencions expertes que exposaran i intercanviaran la seva visió sobre cap a on ha d’anar la transformació del model productiu que ja empren el sector, amb exemples i casos d’estudi on l’accés als fons NextGenerationEU pot ajudar a fer front als reptes que té el sector sobretot en matèria de sostenibilitat i digitalització.

Si sou empresa o autònom/a podeu fer la vostra inscripció. Com a públic en general (limitada l’entrada en horari de 15 a 18 h) heu de fer la inscripció com a persona física. Podeu fer-la en aquest enllaç

Cal recordar que els ajuntaments del Baix Maresme (Argentona, Cabrera de Mar, Dosrius, El Masnou, Montgat, Òrrius, Premia de Dalt, Teià, Tiana i Vilassar de Mar) treballen en el projecte Construcció Tecnosostenible al Maresme, impulsat per la Diputació de Barcelona, en el marc del Pla de concertació “Xarxa de Governs Locals 2020-2023”. Aquest projecte té per objecte dur a terme actuacions de promoció de l’ocupació i de la reactivació econòmica, basades en l’impuls de la tecnologia i en l’acompanyament a la transició digital de les persones i les d’empreses cap a un model socioeconòmic sostenible, inclusiu competitiu i igualitari en el marc de la cadena de valor vinculada a la construcció.

A l’enllaç disposeu del programa de les ponències que es duran a terme durant la jornada del 27 d’abril.