El 23 de juny s’obren les preinscripcions per a la cursa nocturna Burriac Atac

El Centre Excursionista Vilassar de Mar informa que les preinscripcions per apuntar-se a una de les curses nocturnes de muntanya amb més renom de Catalunya, la Burriac Atac, estaran obertes del 23 al 27 de juny a través de la pàgina web de la FEEC. La prova, que enguany fa 10 anys, es durà a terme el pròxim 6 de setembre a Vilassar de Mar (21.30 h) i presentarà un circuit de 21 quilòmetres i 2.200 metres de desnivell acumulat.
Burriac AtacUna vegada s’hagin tancat les preinscripcions, el dia 29 es farà un sorteig a les oficines del Centre Excursionista Vilassar de Mar (entitat que organitza la cursa) i d’aquí en sortirà la llista oficial d’inscrits -els quals hauran de fer efectiu el pagament de la inscripció: 26 euros els federats o 34 euros els que no estiguin federats i necessitin disposar d’una llicència temporal-, així com una llista d’espera per si queda algun dorsal disponible.

Enguany, la Burriac Atac repetirà la iniciativa solidària “Vine amb un pa sota el braç”, que pretén recollir aliments per al Banc d’Aliments que Càritas té a Vilassar de Mar. Totes aquelles persones que portin aliments o bé 5 euros solidaris seran obsequiades amb una fotografia de la cursa. A més, els organitzadors destinaran tots els beneficis de les inscripcions de la Marrec Atac (cursa no competitiva per infants de 0 a 14 anys que es disputarà el mateix dissabte per la tarda pels carrers urbans de Vilassar de Mar) al Banc d’Aliments de Càritas. Respecte la Marrec Atac, aquest any les inscripcions només es podran fer per Internet i s’obriran l’1 de juliol a través del web www.apropat.cat. El preu serà de 4 euros.

Més informació: www.burriacatac.cat