El 13 i 14 de maig, Primavera Market, organitzat per Vilassar Comerç

Vilassar Comerç reconverteix la Fira Comercial en el Primavera Market. Diferents comerços s’hi donaran cita en una nova edició prevista per al dissabte 13 i diumenge 14 de maig. El passeig del Veral de l’Ocata es transformarà en un gran aparador amb la variada oferta comercial del municipi per promocionar el comerç local. Els horaris del certamen són dissabte de 7 de la tarda a 12 de la mitjanit i diumenge des de 10 del matí fins a les 3 de la tarda. La fira vol compaginar l’oferta comercial amb la de restauració i diferents activitats. La inauguració serà dissabte a les 7 de la tarda amb una masterclass de ball, i a partir de les 8 del vespre, disc-jockey i música per ambientar el sopar i ballar.

L’endemà diumenge a les 10 del matí actuació dels Ssstrèpits. A la mateixa hora, taller de formatges Vilatzara, a les 11 del matí taller de cuina en anglès per a nens a càrrec de I kids, a les 12 taller d’hort urbà Jardins i a la 1 de la tarda, taller de conta contes en anglès. A dalt de l’escenari, d’11 del matí a 12 del migdia, masterclass d’urban dance i de 12 del migdia a 1 de la tarda hi haurà masterclass de ioga. Durant tot el matí hi haurà inflable, deu jocs gegants i escalextric. El fi de festa tindrà lloc a partir de 2/4 de 2 de la tarda amb l’actuació dels Ssstrèpits i a les 2 de la tarda amb una botifarrada popular.

El Primavera Market coincideix amb el desè aniversari de l’entitat Vilassar Comerç, que va néixer al mes de maig de l’any 2007 com a resultat de la fusió de les tres associacions de comerciants que aleshores existien a Vilassar de Mar.