Aquest cap de setmana només es podrà aparcar a la part superior del Patronat

Amb motiu dels actes de La Rierada, emmarcats dins el programa de la Festa Major de Vilassar de Mar, només es podrà aparcar a la part superior de l’aparcament de l’antic Patronat. És a dir, només serà hàbil per a l’estacionament la zona que quedar a tocar del carrer Alsina i no serà hàbil la part propera al carrer de Sant Gení. La prohibició serà vigent durant aquest cap de setmana.

I és que l’aparcament del Patronat es convertirà en el veritable epicentre de la Rierada. Així, el divendres 22 de juny s’hi celebra, a partir de dos quarts de deu de la nit un sopar d’entrepans per agafar forces després del Birrassar. Acte seguit, es donarà pas al concert de Miquel del Roig, El ventilador, Tremenda Jauria i el DJ Hochi.

L’endemà dissabte, el dia de la Revetlla, a l’aparcament de l’antic Patronat i sobre les onze de la nit, la Rierada celebra un nou concert amb la participació de El Diluvi, La Flor del Otro, Clotildes i PD Porco Rosso.

La prohibició d’aparcar a l’antic Patronat serà vigent durant tot el proper cap de setmana en el marc dels actes de celebració de la Festa Major de Vilassar de Mar 2018.