Dues candidatures de Vilassar de Mar als Premis de Comunicació Local

Vilassar de Mar ha presentat dues candidatures als Premis de Comunicació Local 2008 que atorga la Diputació de Barcelona en diferents apartats. Al Premi Rosalia Rovira d’emissores municipals, Vilassar Ràdio, l’emissora municipal de Vilassar de Mar, ha presentat el magazine d’humor “Estem perdent els papers”. Al premi Arrel, de butlletins municipals en edició paper, s’ha presentat el butlletí “VdM’informa”, que edita de forma mensual l’Ajuntament de Vilassar de Mar.

De les candidatures presentades en aquesta convocatòria, 48 publicacions i treballs periodístics opten al premi Tasis Torrent de Premsa Local i Comarcal; 45 programes informatius i d’entreteniment al Premi Rosalia Rovira de Ràdio Municipal; 22 programes i informatius de televisió al Premi Miramar de Televisions Locals; 45 butlletins municipals al Premi Arrel; i 29 webs i iniciatives en el camp de les noves tecnologies opten al Premi Innova.

L’acte de lliurament dels premis tindrà lloc a la Festa de la Comunicació Local que es celebrarà durant el mes de març del 2009.

Leave a Reply