Duel de golejadors Manresa-UE Vilassar aquest cap de setmana

Ja us hem anat explicant, en aquest informatiu, el camí que té, al davant, la Unió Esportiva Vilassar per mirar d’assolir l’ascens a la Segona Reial Federació Espanyola de Futbol (l’antiga Segona B, per entendre’ns). Aquest cap de setmana, els de Peque viatgen fins al Nou Congost per començar aquesta segona lligueta de sis equips contra el Manresa. Atenció perquè aquest duel, a més, és encara més interessant, ja que s’enfronten els dos pitxitxis, els dos màxims artillers, de la primera fase de la recentment acabada Tercera Divisió. Cano i Baffoe.

La Unió Esportiva i el Manresa han quallat una molt bona temporada que els permet, ara, somiar amb l’ascens. De fet, encaren una segona fase amb enormes paral·lelismes. I és que són dos autèntics equips mirall. Atenció

Els dos conjunts van acabar cinquens dels seus grups. Però encara hi ha més similituds entre les dues esquadres. Els seus homes gol, el bagenc Noah Baffoe i el vilassarenc Carlos Cano han acabat com a màxims artillers de la primera fase de la Tercera Divisió ja conclosa. Els dos han anotat 10 gols cadascú. A més, s’ha de destacar una altra semblança: el vilassarenc, Cano, en un moment dolç, ha fet pràcticament la meitat de tots els gols anotats per la Unió Esportiva Vilassar. Ell en porta 10 al sac i els blanc-i-vermells n’han fet 21. Més semblances. El bagenc Baffoe, ha fet exactament el mateix. 10 gols signats pel davanter del Manresa dels 21, també, anotats pels del Nou Congost. L’única diferència és que mentre la Unió Esportiva Vilassar ha encaixat els mateixos gols que ha anotat, 21, el Manresa n’ha rebut, només, 16. 5 menys.

Aquest cap de setmana, s’enfronten entre ells. Carlos Cano i Noah Baffoe disputaran el seu particular duel de pistolers. Posaran, de ben segur, a prova els dos porters, el vilassarenc Montiel i el bagenc Marc Vito que tindran molta feina. Duel, doncs, a l’OK Corral del Nou Congost.