Dos establiments de Vilassar de Mar participen a les Jornades Gastronòmiques de la cuina del pèsol del Maresme
El restaurant El Terral, ubicat al carrer de Sant Joan, i Vins i Tast, situat a la plaça Josep Tarradellas, són els dos establiments de Vilassar de Mar que participen a les Jornades Gastronòmiques del Pèsol de la Cuina de Maresme i alteren les seves habituals cartes per presentar especialitats cuinades amb aquestes llegums, marca de la casa de la nostra comarca. Al restaurant El Terral es poden degustar, dins del menú de temporada, amanida de verds amb tirabecs i pernil d’ànec, ofegat de pèsols amb calamarcets i la seva tinta, botifarres del perol i negra amb pèsols ofegats. A Vins i Tast proposen un ofegat de pèsols de floreta amb esterificació de cua de bou i papada ibèrica. Del 17 de març fins el 21 d’abril, el Maresme es rendeix al pèsol de floreta. Des d’Alella a Sant Vicenç de Montalt passant per Cabrera, Cabrils, Montgat o Arenys de Munt, aquest llegum reina en infinitats de receptes i propostes culinàries. Les jornades compten amb el suport del Consell Comarcal del Maresme