Dos alumnes de l’Institut Vilatzara, guardonats a la XVI ExporecercaJove

A la XVI Exporecerca Jove celebrada els dies 26, 27 i 28 de març de 2015 al Campus La Salle de Barcelona, dos dels cinc alumnes de segon de batxillerat de l’Institut Vilatzara que van participar-hi van ser premiats. Enric Camacho amb el seu treball “Realitat Augmentada a Vilassar de Mar”, va ser reconegut amb el premi TMB Educa i la menció Intel Excellence in Computer Science Award i Marina Masferrer amb el seu treball “Realitat Augmentada al Museu Europeu d’ Art Modern (MEAM). Aplicació de les noves tecnologies a la col·lecció d’Art Figuratiu Contemporani del segle XXI al Museu Europeu d’Art Modern (MEAM) de Barcelona” va rebre el premi especial Arts i Lletres.

La temàtica de les recerques exposades ha estat totalment lliure i els participants han mostrat els resultats de les seves investigacions en estands habilitats a aquest efecte.

L’Exporecerca Jove estava organitzada per MAGMA, Associació per Promoure la Recerca Jove. Es tracta d’una fira de treballs que té com a objectiu fomentar l’intercanvi d’experiències, la convivència i el coneixement entre joves.

foto_marinafoto_enric