Dmecres 7 d’octubre

Començarem repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l’agenda d’activitats previstes al nostre poble, el temps, les notícies destacades, la música del record, etc.

A les 10.30h la primera entrevista del matí ens porta a escoltar a Eva Monràs, una de les organitzadores del concurs Cuina feta a casa“. Entrevista que realitza Robert Maza.
La segona entrevista del matí ens porta a parlar amb la presidenta d’Amics de la Sardana de Vilassar de Mar, Margarida Vernetta. Robert Maza l’entrevista en motiu del concert de sardanes que arriba com cada any a l’Ateneu Vilassanès.
A les 11h escoltem una secció que normalment arriba els dilluns. “Aules que sumen” ens arriba des de La Xarxa. Anna Ruíz parla avui del canvi de xip que han de fer les editorials davant la desaparició cada cop més dels llibres de text davant la irrupció de les tecnologies. En parla amb responsables de les editorials Vicenç Vives i La Galera.
A les 11.25h arriben els conjurs, els somnis, les vostres consultes, etc. tot plegat amb Paquita Bruixa.
A les 12h arriben “Cuines del Món” amb Xavier Boluda. cada setmana cuinem en directe plats que es típics de diferents països. Avui tornem a marxar cap a Tailàndia.
Amb Robert Maza, repassem les notícies destacades de Vilassar de Mar i Maresme, en un sumari del que ens desenvoluparà al “Crònica” a les 13 , 14.30, 16 i 19.30h.
I la recta final de l’edició, la reservem pel temps de concurs, que aquesta setmana ens porta a sortejar un sopar per a dues persones al restaurant de l’espai “Sorli Emocions” de Vilassar de Dalt.
Tot plegat en l’edició nº815.