Divuit colles van participar a l’As de Repiques 2018

Divuit colles van participar dissabte 5 de maig a la tarda a la cinquena edició del concurs de percussió As de Repiques  organitzat per Sssstrèpits. Les colles van començar en tres punts diferents de Vilassar de Mar i les guanyadores van ser, en la categoria Grup Lliure, “Protons” en primera posició, “Fills de la flama” que van quedar segons i “Blactocada” els tercers. En la categoria Premi Tradicional, el premi va ser per a “Tabalers del Poble Sec” de Barcelona. Pel que fa a la categoria “Fase Energia”, els guanyadors van ser “Baquetes del Guinardó”. I finalment en la categoria de Jam Session, es van endur els premis els “Percutes de Canet” i els” Sonbarri”

Enguany el certamen ha recollit diners per a ajudar la fundació Joan Salvador Gavina que vetlla pels nens i nenes amb risc d’exclusió social. A hores d’ara s’està quantificat el que es va recollir, que supera l’anterior edició. Des de Sssstrèpits estan molt satisfets amb aquest fet.

El jurat d’As de Repiques va estar format per l’alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot, Esther López, regidora de Cultura i Festes Populars , els periodistes Vadó Lladó i Llucià Ferrer, per Sergi Gil i per Pep Domínguez. L’acte va comptar amb el suport de l’Ajuntament i de diversos comerços i empreses de la localitat i va ser presentat pel periodista Ivan Medina. També hi va col·laborar la colla “Cabrons i Bruixes” de Centelles. La propera edició del certamen serà al 2020.