Divendres Sant arriba “Crist ha mort per nosaltres”

Després dels temps difícils de la pandèmia, torna, per Divendres Sant, la Passió de Vilassar de Mar “Crist ha mort per nosaltres”. Serà a dos quarts de 9 del vespre a la Parròquia de Sant Joan. L’altar de l’església de Sant Joan acollirà representacions de la vida, passió, mort i resurrecció de Jesús. Aquest clàssic del nostre municipi, que arriba ja a la seva 27ena edició, es pot fer gràcies a un munt de persones que treballen per tal de fer-ho possible. Avui estarà amb nosaltres el director, en Kim Cabot.

El director d’aquesta passió, vilassarencs i vilassarenques podrem veure 17 escenes. L’any passat, i per les restriccions covid vigents, només en van poder representar set.

Cabot ha explicat que se sent molt satisfet d’haver pogut incrementar el nombre d’escenes fins a 17 i s’ha incorporat també a l’escenificació a persones que no hi havien participat en anys anteriors. Ha subratllat que es tracta d’una obra de teatre, sino de quadres, escenes plàstiques, algunes estàtiques, altres amb una mica de moviment, a base de llums i música i uns narradors que expliquen el sentit de l’escena.

En Kim Cabot vol agrair la dedicació i la feina de la gent que l’acompanya, que són una trentena i escaig de persones: 15 actors, 5 narradors, l’equip tècnic…..

Crist ha mort per nosaltres arriba ja a la seva 27ena edició. Cabot ha recordat “Crist ha mort per vosaltres” va començar a fer-se amb set o vuit escenes i ha tingut un record especial per a Roser Carrau, amb qui va impulsar aquestes escenificacions.

Ara, ja, integrats en la Federació de Passions de Catalunya. Recorda, en Kim Cabot, els nervis que van passar quan van venir a veure la Passió de Vilassar de Mar els responsables de la d’Esparraguera; una de les més importants de Catalunya, que van quedar entusiasmats amb l’escenificació vilassarenca, els hi va agradar molt, ja que era una Passió diferent a la que estaven acostumats a veure.

“Crist Ha mort per nosaltres” està organitzada per la Parròquia de Sant Joan el Patronat Parroquial. La podrem contemplar el Divendres Sant a partir de les 20.30 a l’església. El mateix dia, però a les 8 del matí, Vilassar Ràdio retransmetrà, en directe, el Via Crucis que es farà pels carrers del nostre