Divendres, inici de les setenes Jornades de joves creadors

ZeroFomentar l’art entre els més joves. Aquest és l’objectiu de les Jornades de joves creadors, conegudes com a Zero, que comencen demà divendres, i se centren en el món del cinema i el teatre. Impulsades per la Regidoria de Joventut, estan destinades als joves d’entre 15 i 30 anys per donar empenta a aquells artistes que comencen.

Des d’ara biennal, el Zero s’especialitza. Aquesta edició, que anirà del 27 de novembre al 6 de desembre, estarà emmarcada en el món del cinema i el teatre amb actuacions, tallers, concursos i exposicions basades en aquestes dues disciplines. L’objectiu del Zero és que cada nova edició es centri en un o dos àmbits concrets del món de les arts per poder treballar-les més a fons.

Enguany s’han programat diferents activitats i 9 concursos per participar: tres ral·lis de fotografies (blanc i negre, color i d’1 sol ús), el ral·li de curtmetratges, el concurs de videocreacions, el de cinema documental i els de teatre improvisat en grup i individual.

La inauguració tindrà lloc demà divendres a 2/4 de 9 del vespre a la sala mossèn Galbany. El regidor de Joventut, Josep Solà , serà l’encarregat de donar la benvinguda als participants. 

Leave a Reply