Divendres es van detectar dos casos positius de coronavirus a l’escola Pérez Sala

A l’escola Pérez Sala es van detectar el passat divendres 18 de setembre dos casos positius de coronavirus en dos alumnes. Laia Kötz, directora de l’escola, explicava aquest dilluns al matí que van rebre divendres passat 18 de setembre la trucada de l’àrea de Vigilància Epidemiològica de la Generalitat comunicant aquests dos casos. 

L’escola va activar el protocol que se segueix,  d’acord amb les instruccions del Servei de Vigilància Epidemiològica sobre el període de quarentena que ha de fer cada grup, quines són les persones que preventivament han de fer aïllament domiciliari i a qui s’han de fer les proves, que ens aquest cas són els alumnes dels grups estables dels que formen part els dos nens, al mestre del grup i a altres persones amb qui van estar en contacte.  

L’escola va trucar a les famílies dels nens i nenes d’aquests grups i des d’aquest dilluns matí s’estan efectuant les proves mèdiques a la mateixa escola a aquests nens i nenes, al mestre i altres persones amb les que van estar en contacte

Cots ha recordat que els alumnes que hagin d’estar confinats rebran ensenyament on line durant el període en que hagin d’estar a casa seva.