Divendres es va presentar l’espai lúdic i de salut per a la gent gran de Vilassar de Mar

Foto Espai Lúdic i de Salut.jpgDivendres 7 de febrer es va presentar l’Espai Lúdic i de Salut per a la gent gran, ubicat al Passeig Sant Joan de Mar, al costat de la plaça Josep Tarradellas, instal•lat per la Diputació de Barcelona. Aquest espai està ubicat a l’aire lliure i facilita la pràctica d’exercicis suaus.

La presentació de l’espai va anar a càrrec de l’Alcalde, Joaquim Ferrer, i de la Regidora de Serveis Socials, Família i Gent Gran, Núria Arasa, que va explicar que l’objectiu de l’espai és “potenciar l’activitat física, per tal que estigui integrada en el dia a dia de la gent gran, i així puguin millorar la seva autonomia personal i la seva qualitat de vida, en els aspectes físics i psicològics”.

També es va fer una demostració pràctica del funcionament dels aparells, que va conduir una fisioterapeuta, on va participar-hi una vintena llarga de persones. A l’espai s’hi poden fer exercicis per a treballar totes les parts del cos, amb els mateixos moviments que es fan servir diàriament, de manera que es fa exercici complet i adequat a les necessitats de cada persona.

D’altra banda cal destacar que dins les activitats formatives per a la gent gran organitzades per la Regidoria de Serveis Socials, Família i Gent Gran, hi haurà dos tallers pràctics de 5 sessions cadascun, a càrrec d’una fisioterapeuta, per explicar el funcionament de l’Espai Lúdic i de Salut. D’aquesta manera cada persona podrà fer el circuit d’acord amb les seves condicions físiques.

Aquests tallers es faran, un de 10h a 11h del matí, i l’altre d’11h a 12h, els dies 7, 14, 21 i 28 de març i 4 d’abril. Per a participar-hi, cal inscriure’s prèviament adreçant-se al Departament de Serveis Socials al carrer Santa Eulàlia, 40 (Escola Nàutica) o bé trucant al telèfon 93 754 05 00.

Podeu accedir a la vídeo notícia de la inauguració des de l’adreça http://bit.ly/EspaiLudic