Divendres, els serveis de l’Escola Nàutica estaran tancats per trasllat a l’ Espai 9 Centre

A partir del dilluns 27 novembre, els Serveis Socials municipals de Vilassar de Mar, fins ara a l’Escola Nàutica (c. Santa Eulàlia, 40), estaran ubicats a l’Espai 9 Centre, l’equipament municipal situat a la primera planta de l’edifici del Mercat Municipal (avinguda Montevideo, 47). El divendres 24 de novembre es farà el trasllat i durant aquest dia no es podrà fer l’atenció de l’Oficina Local d’Habitatge ni del Servei d’Assessorament Jurídic (SOJ).

El dilluns 27 de novembre, tots els serveis que s’oferien a l’Escola Nàutica tornaran a estar actius en el nou equipament, que acollirà l’Àrea Bàsica de Serveis Socials, l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC), el Servei d’Assessorament Jurídic (SOJ), el Servei d’Acollida, l’Oficina Local d’Habitatge, així com el servei d’atenció psicològica d’Oncolliga. El contacte de telèfon serà el mateix que tenia a l’Escola Nàutica, el 937540500.

L’Espai 9 Centre, amb una superfície útil de 654 m2, acull una zona de recepció, despatxos per a visites, un despatx per a coordinació, sales de treball, sales tècniques, sales de reunions, zones de serveis, arxius, magatzems i una oficina per al personal.

El nou espai d’atenció, modern i al centre del poble, garantirà una prestació de serveis confidencial i suposarà una millora en la qualitat del servei, tant pel que fa al dia a dia del personal que hi treballa com en l’atenció a les persones usuàries.  

A més de l’Àrea Bàsica de Servei Socials, l’Espai 9 Centre també acollirà l’àrea de Promoció Econòmica (Servei Local d’Ocupació, Empresa i Comerç), que s’hi traslladarà més endavant.