Divendres, a la Sala Carrau, presenten el llibre Ho tornarem a fer de Jordi Cuixart

Un grup de socis i sòcies d’Òmnium Cultural de Vilassar de Mar s’han reactivat en els darrers dies i, fruit d’aquesta feina incansable, permet que, aquest divendres a la Sala Carrau, es presenti el llibre de Jordi Cuixart Ho tornarem a fer. La cita és a les set de la tarda i comptarà amb la presència del filòsof i professor de la Universitat de Girona Xavier Antich.

Carles Estapé, president d’Òmnium Cultural Maresme, també hi serà. Explica que el Ho Tornarem a Fer de Jordi Cuixart “és un llibre molt àgil de llegir farcit de reflexions des de la presó que animen a la desobediència civil”. Destaca Estapé que “són reflexions escrites per una persona lliure tancada a la presó”. Per a ell, aquesta “és la millor definició d’un llibre” en  el qual “no s’hi trobarà una paraula de rancor o d’odi”.

Si hi ha vilassarencs i vilassarenques interessats en integrar-se en el grup d’Òmnium Cultural de Vilassar de Mar reactivat, cal escriure un correu electrònic a maresme@omnium.cat. L’acte de la Sala Carrau, a partir de les 7 de la tarda, estarà moderat per Carla Pi, membre de la Tropa Teatre.