Començarem com sempre repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresmel’agenda d’activitats previstes els propers díes, el resum de premsa, el temps, les notícies destacades, la música del record, etc.

Amb tot invertirem els primers 60 minuts de l’edició.

A les 11h tornem a escoltar l’entrevista que li vam fer ahir a Gemma Altell en motiu del Dia Internacional de la Dona. Ens va parlar del dia en general, i la seva visió sobre el feminisme des de la seva vessant de dona i que professionalment es dedica aquest sector des de fa molts anys.

A les 11.30h escoltarem l’espai que normalment ens acompanya els dijous, l’espai de cuina saludable de La XarxaDr. Productes“, que ahir no vam escoltar perquè vam fer un programa especial coincidint amb el 8 de març.

A les 11.45h arriba el “Fem Muntanya” des de La Xarxa, amb Josep Mª Cano, en la que cada setmana ens porta realitzar una excursió en familia.

A les 12h i fins el final del programa escoltarem la redifusió de la tertúlia política que vam realitzar en directe el passat dimarts a les 20h.

Tot plegat en l’edició nº1128.