Divendres 8 de març…

Després d’uns dies d’absència en Jaume es torna a posar al capdavant del programa, i començarem com sempre repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, el temps, l’agenda d’activitats, les noticies destacades etc. Invertim els primers minuts amb l’informació de serveis, d’aquest 8 de març Dia Internacionsl de la dona treballadora”

A les 10.30h encetem les seccions habituals del dia amb Laia Lisa i Marià Garcia, que des de “Arrels MM” ens parlen de creixement personal.
A les 11.00h l’entrevista del matí ens porta a parlar amb Simón Ramírez, baixista de la mítica banda “Trogloditas” que als anys 80 i 90 acompanyaven a Loquillo, i que ara tornen a l’escenari recuperant cançons d’aquella època i de noves que sonaran avui a la sala Clap de Mataró, amb el mallorquí “Lobo” de vocalista, dues incorporacions a les guitarres, i recuperant de la banda genuïna el bateria Jordi Vila i el mateix Simón Ramírez al baix.
A les 11.30h parlem d’estrenes, recomanacions i cartellera de cinema amb Marina Cisa.
A les 12.00h les estrenes, cartellera teatral a les sales de Barcelona, i les entrevistes habituals de Joana Hernández, avui amb Andrés Caballín que actua a Vilassar de Mar aquest diumenge i Queco Novell actor de “La familia irreal”.
A les 12.30h farem el sorteig de dues entrades dobles per anar al concert d’aquest vespre a la sala Privat de Mataró dels “Quart Primera” , que fa poc van passar pel programa.
Tot plegat en l’edició nº529.