Divendres 8 d’abril

Començarem l’edició repassant l’actualitat de serveis de  Vilassar de Mar Maresme, l’agenda d’activitats previstes al nostre poble, el temps, les notícies destacades, la música del record, etc.

A les 10.30h parlem de creixement personal des de “Arrels MM“. Avui amb Laia Lisa i Marià Garcia no poden estar amb nosaltres per motius professionals, però escoltarem una secció de fa unes setmanes en la que vam parlar de la imatge.

A les 11h el company Joan Escofet entrevista a Gus Bernaus, en nom del Centre Excursionista Vilassar, El Piri, organitza “El Repte“, preparar a totes aquelles persones amb l’objectiu de fer la Burriac Atac. La reunió és avui a les 19h al Piri.

A les 11.30h arriba l’espai de La Xarxa Famílies escoles“, secció que normalment escoltem els dijous, avui excepcionalment arriba la secció, i parlem de la gelosia.

A les 12h parlem amb Roger Soler, l’únic productor de verdures ecològiques de Vilassar de Mar, responsable de “El petit Bané“. Col·labora amb la 5a Setmana de la Salut“, demà no podrà passar per la marató de salut i ens ha explicat com i de quina manera hi col·labora.

A les 12.30h amb l’entreteniment musical arribarem al final del programa.

Tot plegat en l’edició nº891.