Divendres 30 de gener

Començarem l’ultima edició de la setmana com sempre, repassant la informació de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l’agenda d’activitats previstes a casa nostre de cara els propers dies, el temps, la música del record etc.

A les 10.30h en la primera entrevista del matí visit la ràdio els responsables “Del Pagès a casa”. En Dalmacio i en Jordi ens parlen del “II Concurs de menjar calçots de Vilassar de Mar” amb la presència avui en directe i diumenge al concurs de l’Adrià Wegrzyn el campió del concurs de Valls dels darrers anys.

A les 11h parlem de creixement personal amb Laia Lisa i Marià Garcia, des de “Arrels MM” de Mataró.

A les 11.30h arriba la secció d’humor Fugir d’Estudi“, on amb David Martos parlem d’estudis reals realitzats al món i els contrastem amb diferents persones a través del telèfon.

A les 12h la segona entrevista del matí ens porta a parlar amb Cristina Rovira representant de l’ONG “Camins Solidaris que treballen en la construcció d’una escola a Gàmbia. Demà organitzen un concert solidari a la sala “Salamandra 2” de l’Hospitalet de Llobregat amb diversos artistes, per recaptar fons.

A les 12.30h enfilem la recta final del programa, amb l’entreteniment musical i el temps de concurs.

Tot plegat en l’edició nº746.