Començarem com sempre repassant l’actulalitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l’agenda d’activitats, el temps, els resums de la premsa escrita, la música del record.

A les 10.30h en l’entrevista del matí passa per la ràdio Joaquima Andreu, responsable d’Oncolliga Vilassar de Mar que ens parla de la seva activitat i sobre el músical dor, que enguany està dedicat als musicals de Broadway i dirigit per Rafael Pugibet. En la funció del dilluns tota la recaudació anirà íntegrament destinada a l’entitat que treballa per ajudar als malalts de càncer i les seves famílies.

A les 11h en l’espai “Fem muntanya“, Josep Mª Cano ens parla d’una d eles grans curses del calendari català, la MatagallsMontserrat.

A les 11.30h parlarem a paritr de la setmana que ve de cinema i televisió, amb Txema Lasaga, però avui a aquesta hora parlarem de 19ª Setmana de la Gent Gran amb la regidora responsable de la gent gran, Núria Arasa.

A les 12h parlarem cada setmana d’esports, amb Hector Torreblanca farem la prèvia dels partits que disputen els equips del nostre poble i dels diferents esports.

I els últims minuts els destinem a l’entreteniment musical per entrar amb bon peu al cap de setmana.

Totplegat en l’edició nº1056.