Aquest divendres, com des de fa 8 anys fem un programa especial en motiu de 25N Dia Internacional Contra La Violència de Gènere. L’Ajuntament de Vilassar de Mar instal·la una parada informativa al Carrer Narcís Monturiol just davant del Mercat Municipal i nosaltres traiem l’estudi al carrer per portar a terme un programa amb diverses persones convidades, així com diferents associacions.

Començarem amb la visita de les representants de les entitats com Viladona, Assemblea de Dones i Histèrica Lilith, que ens parlaran de les diferents accions que fan des de les seves entitats.

Escoltarem tres entrevistes, primer a Gemma Altell, psicòloga social que ens parlarà de la xerrada que va fer el passat dilluns a biblioteca municipal, Adolescència, oci nocturn i violències sexuals: el miratge de la igualtat.

Seguirem amb una altra entrevista amb la jurista del SIADJennifer Álvarez, que dimecres va fer una altra xerrada a la biblioteca sobra la sentència de la “manada“.

Passarà també pel programa la regidora responsable de l’area de serveis socials de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, Núria Arasa.

A les 11h està prevista una taula rodona amb la participació de personal del CAP de Vilassar de Mar, Mossos d’Esquadra, Policia Local, i Serveis Socials de Vilassar de Mar. Parlarem de les actuacions i prevencions sobre la violència.

A les 12h seguirem amb unes recomanacions literàries especials des de la biblioteca de Vilassar de Mar, amb Laia Ventura, que ens parlarà de diferents publicacions sobre aquest tema.

Completarem el programa amb diferents cançons que parlen sobre aquesta temàtica.

Tot plegat en l’edició nº1213.