Començarem com sempre repassant la informació de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l’agenda d’activitats, les notícies destacades, el resum de premsa, el temps, la música del record, etc.

Estarem molt pendents de les reaccions des del Tribunal Suprem, quan es faci pública la decisió del Jutge Llarena, sobre si envia o no a la presó, als sis polítics catalans que ha citat a aquesta hora, per comunicar-los de què se’ls acusa.

A les 10.30h tornarem a escoltar l’entrevista que li vam fer a la Verónica i la Dana, mare i filla, que van presentar un conte sobre el TEL, un trastorn en el llenguatge que pateix la Dana.

A les 11h Hector Torreblanca ens acosta l’agenda de partits que s’han de disputar el cap de setmana a Vilassar de Mar, dels diferents equips i diferents esports.

A les 11.15h tornem a escoltar l’entrevista que li vam fer a Sabino Méndez, autor del llibre “Corre Rocker“.

A les 12h escoltarem des de La Xarxa, l’espai “Fem Muntanya“, en Josep  Cano ens porta excursions per fer en família cada setmana. Seguidament també escoltem les seccions de La Xarxa, “Dr. Productes” i “Temps de Terra“, que parlen de cuinar diversos plats amb un ingredient bàsic i els productes de temporada respectivament. Seccions que normalment escoltem els dijous, però per motius d’agenda aquesta setmana els escoltem avui.

Evidentment, qualsevol episodi de l’actualitat pot fer alterar el guió en qualsevol moment.

I amb l’entreteniment musical arribarem del programa i en la que ens anem de cap de setmana.

Tot plegat en l’edició nº1136.