Aquest divendres començarem repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Mareme, l’agenda d’activitats previstes, les notícies generals, el temps, el resum de premsa, etc.

A les 10.10h en l’entrevista del matí passa pel programa el productor vilassarenc Norbert Llaràs que avui estrena la seva nova pel·lícula “Matar a Dios”, un film que s’estrena a les sales de cinema de l’estat espanyol, just el dia després en què es va saber la seva nominació al “Méliès d’Argent” com a millor pel·lícula europea en el “Lund Fantastik Film Festival” de Suècia“. Ha passat pel “Parlant de tot” per parlar d’aquest i altres projectes.

A les 10.30h en la segona entrevista del matí passa per la ràdio Alícia Rodríguez Luna, en representació del PSC de Vilassar de Mar, per seguir la ronda d’entrevistes amb els partits polítics que tenen representació a l’Ajuntament de Vilassar de Mar, ara que hem arrancat l’últim curs polític abans d’arribar a les eleccions del pròxim mes de maig.

A les 11h arriba La prèvia, l’espai en què Hector Torreblanca, responsable d’esports de la casa, ens explica els partits previstos aquest cap de setmana a Vilassar, dels diferents esports i diferents equips.

A les 11.30h arriba el “Parlant de sexe” amb MirexBlood que després d’un temps d’absència torna amb la secció. Ho farà però d’aquí dues setmanes en directe, aquesta setmana i la que ve, escoltarem seccions que vam escoltar fa dues temporades.

A les 12h passa per la ràdio la cantant vilassarenca Judit Neddermann, que ahir a la nit va recollir el Premi Cerverí, per la lletra de la seva cançó “No volem més cops“, millor lletra de cançó en català i que otorga el públic, concretament els oients de Catalunya Ràdio. Avui justament actuarà a Premia de Dalt en el marc del Festival Ulisses.

L’última hora la reservem, per entrar amb bon peu al cap de setmana a l’entreteniment musical.

Tot plegat en l’edició nº1178.