Començarem l’edició repassant la informació de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l’agenda d’activitats, el temps des del Servei Meteorològic de Catalunya, el resum de premsa des dels serveis informatius de La Xarxa, les notícies destacades, etc.

A les 10.30h arriba la secció que cada mes ens portarà a parlar amb agents de la Policia Local de Vilassar de Mar per tal d’acostar el cos a la població, així podre conèixer-lo d’aprop. En la primera secció de la temporada ens visita Lluís López Inspector Cap. Amb ell fem balançs de l’estiu i parlem de diferents campanyes, algunes que s’han posat en marxa, com el control preventiu d’accés de velocitat i d’altres que es portaran a terme en un futur.

A les 11h tornarem a escoltar l’entrevista que li fèiem dimarts en directe a Manuel Pérez, que recordem, dirigiex una delegació de la CC ONG Ayuda al Desarrollo a Vilassar de Mar.

A les 11.30h escoltarem l’espai “Fem muntanya” que des de La Xarxa presenta Josep  Cano. aquest secció explica excursions per fer en familia, però aquesta setmana entrevista a Sergi Mingote. L’alpinista Català parlarà entre altres coses de la consecució de 14 muntanyes de 8000m.

Un programa que excepcionalment acabarà a les 12h.

Tot plegat en l’edició nº1288.