Divendres 20 de febrer

Començarem l’ultima edició de la setmana com sempre, repassant la informació de serveis a Vilassar de Mar i Maresmel’agenda d’activitats previstes a casa nostre de cara els propers dies, el temps, la música del record etc.

A les 10.30h arriba la xerrada mensual que ens fan els Mossos d’Esquadra des de l’ABP de Premià de Mar i en la qual parlem de varis temes de seguretat. Avui parlem de “bulling” i “ciberbulling“. Entrevista que conduirà Robert Maza.

A les 11h no podem parlar de creixement personal amb Laia Lisa i Marià Garcia, des de “Arrels MM” de Mataró. Per motius professionals no ens poden acompanyar.

Si que tindrem amb nosaltres però a Gemma Cazorla que ens ve a parlar de teràpies naturals, avui es fa acompanyar per la Mavi, ens parlen d’una de les variants del Reiky. La Gemma ens visita normalment els dijous però ahir ens va parlar de la polèmica que han engegat des del “Consejo General de Enfermeria” amb les Doules. Avui recuperem el fil de les seves intervencions cada quinze dies al programa.

A les 11.30h saludem a David Martos, que ens arriba amb la seva secció d’humor. La visita de David Martos serveix per repassar en clau d’humor l’actualitat de les ultimes setmanes.

A les 12.30h enfilem la recta final del programa, amb l’entreteniment musical i el temps de concurs.

Tot plegat en l’edició nº755.