Començarem com sempre repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresmel’agenda d’activitats previstes els propers díes, el resum de premsa, el temps, les notícies destacades, la música del record, etc.

A les 10.30h escoltarem l’entrevista amb Virgínia Martínez, presidenta de “l’Associació d’afectats de l’1 d’Octubre“, creada arran de les càrregues policials que va rebre ella i la seva familia i que els ha portat a rebre tractament psicològic. ara s’han establert com a associació i ens ho ve explicar en una entrevista que portarà a terme el company Joan Escofet.

11h Escoltarem una nova edició de Vilassarencs a l’estranger, que ens portarà fins a Halden (Noruega), a conèixer els motius que van portar a Jordi Salayet a viure tan lluny de casa ara fa deu anys.

A les 12h escoltarem de nou l’entrevista que vam fer fa unes setmanes amb Pere Lloret, gerent d’Agrícola VilassarPepi Bruguera i Anna Lleonart editora i autora respectivament del llibre que commemora el centenari de la cooperativa “1918 -2018 Agrícola Vilassar, 100 anys d’història“.

A les 12.30h Robert Maza entrevista a la regidora Núria Arasa, responsable de l’àrea que dirigeix les celebracions en motiu del “Dia Internacional de la Dona” a Vilassar de Mar.

A les 12.45h arriba el “Fem Muntanya” des de La Xarxa, amb Josep Mª Cano, en la que cada setmana ens porta realitzar una excursió en familia.

Amb l’entreteniment musical arribarem al punt i final del programa i entrarem al primer cap de setmana del mes de març.

Tot plegat en l’edició nº1125.