Començarem com sempre repassant la informació de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l’agenda d’activitats, les notícies destacades, el resum de premsa, el temps, la música del record, etc.

A les 10.30h tornarem a escoltar l’entrevista que li vam fer en directe a Marc Buch l’organitzador del Drum Fest Barcelona que es celebra aquest diumenge 18 d’agost al Tecno Campus de Mataró i on es juntaran els i les millors bateries europees.

A les 11h Hector Torreblanca ens acosta l’agenda de partits que s’han de disputar el cap de setmana a Vilassar de Mar, dels diferents equips i diferents esports.

A les 11.15h tornem a escoltar l’entrevista que li vam fer ahir en directe a la cantant Vilassarenca Judit Neddermann, que ens va presentar el seu tercer treball “Nua” i en la que vam parlar de passat, present i futur i fins i tot ens va regalar una cançó en directe que va interpretar des de l’estudi de Vilassar Ràdio, “No volem més cops“, que va escriure en motiu de les càrregues policials del passat 1 d’octubre.

A les 12h escoltarem des de La Xarxa, l’espai “Fem Muntanya“, en la Josep Cano ens porta excursions per fer en familia cada setmana.

I amb l’entreteniment musical arribarem del programa i en la que ens anem de cap de setmana.

Tot plegat en l’edició nº1132.