Diumenge, programació especial Eleccions 28-M

Un cop més, Vilassar Ràdio, serà al teu costat, aquest diumenge vinent, 28 de maig, cobrint les eleccions municipals, durant tot el dia, per portar-te la informació, al moment, de tot el que passa a Vilassar de Mar durant la jornada electoral. Ampli desplegament tècnic i humà per ser a peu d’urna, a peu de notícia.

Arrencarem ben d’hora. A les 9 del matí, informarem sobre l’obertura dels col·legis electorals, en connexió amb l’inspector en cap de la Policia Local. A partir de les 10 del matí serem testimonis de les votacions de 5 de les 8 persones caps de llista que es presenten a l’escomesa electoral de diumenge i que són empadronats a Vilassar de Mar. Al col·legi electoral del Vaixell Burriac cobrirem, a les 10 del matí, la candidata de Podem, Manuela Calero, que serà la més matinera a l’hora de cotar. Mitja hora més tard, a dos quarts d’11 serem testimonis del vot del cap de llista del PSC, Isaac García-Oses. Al punt de les 11 del matí, darrera connexió en aquest col·legi del nostre municipi per registrar el vot de la cap de files de Babord, Elena López.Del Vaixell Burriac, els nostres micròfons faran el salt a l’Escola del Mar. Allà votaran, a dos quarts de 12 del matí, la líder d’ERC-VdM Futur Marta Rovira i a les 12 del migdia ho farà la darrera cap de llista que vota al nostre municipi: Laura Martínez Portell Junts-Estimem Vilassar de Mar. No cobrirem aquelles persones que voten en un altre municipi. Cas de Yolanda Laspalas (PP) i de Juan Luis Valverde (Cs) que ho fan a Cabrera de Mar i Vilassar de Dalt, respectivament. No serem, tampoc, amb Roberto Crespo (Vox) que, un cop més, ha declinat l’oferta que li hem fet, en tant que ràdio municipal que som.

Durant el matí, un rosari de fotografies de com evoluciona la jornada electoral. També t’acostarem, per exemple, diferents informacions entre les que destaquen, per exemple, el perfil més humà de 7 de les 8 persones candidates. Un cop més, Vox, per voluntat del propi partit, ha quedat al marge.

Serà, ja, a les 2 de la tarda, quan emetrem, en rigorós directe, el primer informatiu del dia. Un “Crònica” especial en el qual avançarem, entre altres continguts, les primeres dades de participació, a Vilassar de Mar, que brinda el Departament de Presidència de la Generalitat de Catalunya.

A les 6 de la tarda, flash informatiu des d’aquesta casa. En directe, amb les noves dades de participació, les notícies de darrera hora i un repàs,  àgil i dinàmic, de com hagi anat la matinal.

Cinc minuts abans de les 8 del vespre, arrencarà el nostre programa “Especial Eleccions”, presentat i dirigit pel director de la nostra emissora, Jaume Cabot, amb el suport de la nostra companya Cristina Lancho. Serem els primers en acostar-te les primeres dades de l’escrutini (flota de persones col·laboradores, a peu d’urna) des dels diferents col·legis electorals. Tindrem, doncs, la fonamental ajuda d’Adrià Hernández, Clàudia Sacristan, Joana Hernández, Jan Cabot, Margarida Vernetta i Iñaki Lara.

Anirem desgranant els primers resultats, que ja seran oficials, amb noves connexions, l’escrutini des d’un col·legi electoral per viure i escoltar en directe com es fa un recompte. Amanit, amb trucades a les seus de les 8 formacions polítiques per, en una primera ronda de connexions, recollir les primeres impressions de les persones cap de llista.

Al marge de la completa informació electoral de Vilassar de Mar, el nostre “Especial Eleccions” també farà una mirada als resultats de Barcelona, Mataró, el Maresme i altres poblacions catalanes amb pes.

Recorda que et volem escoltar. Si vols ser la nostra persona col·laboradora, recorda que pots enviar tot tipus de comunicacions, impressions, anècdotes o fotografies a les nostres xarxes socials i, també, al nostre wapp 670 48 00 51, amb l’etiqueta #eleccionsvdm23