Diumenge, nova edició de la Festa de les 3R al Veral de l’Ocata

Reduir, reciclar i reutilitzar. Tres verbs que marquen la festa de les 3R que se celebrarà, aquest diumenge, al Veral de l’Ocata. Des de les 10 i fins les 14 del migdia, mercat de segona mà, un munt d’activitats i música per amenitzar l’estona de la mà d’Enric Neddermann. Com cada edició, i ja en van quatre, es busca sensibilitzar amb un tema. Per a diumenge es sacsejaran consciències al voltant del malbaratament alimentari.

Marta Monràs, una de les organitzadores d’aquesta festa de les 3R, explica que la idea de crear aquest espai per a reduir, reciclar i reutilitzar va sorgir per dinamitzar el barri mentre es busca arguments de sensibilització. En aquesta quarta edició, hi haurà una vintena de paradetes per aquest mercat de segona mà que va guanyant adeptes a mida que es va celebrant aquesta festa bimensual.

Mentre es fa espai a casa, i es col·labora amb la reutilització i el medi ambient, es pot donar una segona vida a tot allò que tenim a casa i que ja no fem servir. Per gran que sigui. Un mercat de segona mà en el qual també hi pot entrar, també, el bescanvi. Què podem fer si volem tenir una paradeta? La Marta Monràs ens en fa cinc cèntims: enviar un correu electrònic a veralocata@gmail.com o comunicar-se via whatsapp al 638 56 85 64.

Com és habitual, el músic Enric Neddermann i col.labora amb les seves interpretacions, també hi haurà diferents tallers per als més petits i petites de la casa. En ser la festa de les 3R de Vilassar de Mar de caràcter bimensual, la propera cita prevista per l’organització serà al mes de maig. Això sí, es podria avançar a finals d’abril per a les eleccions municipals del 26 de Maig.