Diumenge, la N-II tallada per la disputa de l’Ironman de Calella

Atenció perquè, aquest diumenge, demà passat, la NII restarà tancada a la circulació des de dos quarts de vuit del matí, aproximadament, i fins a dos quarts de sis de la tarda. Per tant, tot el trànsit rodat es desviarà cap a l’autopista. I és que tots els accessos a la NII entre Calella i Montgat no estaran operatius per la disputa de l’Ironman de Calella.

Una prova, habitual d’altra banda en el calendari esportiu de la nostra comarca, que aplegarà a Calella prop de 4.000 atletes. L’Ironman torna al Maresme després d’un any d’absència per la pandèmia del coronavirus. Enguany les dues distàncies es fan coincidir el mateix dia. Aquesta és una de les novetats de l’edició d’aquest 2021, ja que abans de la pandèmia a la primavera tenia lloc el triatló “curt” i a la tardor la prova més exigent. En total seran 4.000 triatletes de 85 nacionalitats diferents els que competiran per la gloria el proper diumenge a partir de les 8 del matí a Calella.

La triatló llarga consta d’una prova de nedar 3,8 quilòmetres a mar obert, 180 quilòmetres en bicicleta per carretera i una marató, 42 kms. La prova “curta” consta d’una prova de natació de 2 quilòmetres, 90 en bici i una mitja marató. El recorregut de la cursa a peu i de la prova de bicicleta passa per diverses poblacions del Maresme i comportarà algunes restriccions al trànsit de vehicles.

Pel que fa a Vilassar de Mar, recorda, la NII tallada des de dos quarts de vuit del matí del diumenge fins a dos quarts de sis de la tarda

Des de la companyia d’autobusos Moventis ens informen d’alteracions en les rutes d’autobusos amb parades a Vilassar de Mar. Consulta-les: C-10, C-12, C-30.