Diumenge la N-II tallada per la celebració de la I Half Challenge

Amb motiu de la celebració de la I Half Challenge Costa de Barcelona-Maresme, l’Ajuntament informa que diumenge 24 de maig la N-II restarà tallada al trànsit entre les 6 del matí i les 15.30h. A Vilassar de Mar, els vehicles tindran com a alternativa la carretera d’Argentona per anar a buscar l’autopista C-32. La I Half Challenge Costa de Barcelona-Maresme és un triatló de mitjana distància que aplegarà 2.200 atletes. Aquesta prova esportiva consisteix en nedar 1,9 km, fer 90 km en bicicleta i córrer 21 km a peu. La cursa ciclista es desenvoluparà seguint el traçat de la N-II entre Calella i El Masnou, fet pel qual aquesta via de comunicació restarà tallada al trànsit.


L’Ajuntament i la Policia Local, en col•laboració amb el Consell Comarcal del Maresme i amb els Mossos d’Esquadra, han treballat per establir vies alternatives de circulació i reduir al màxim possible les molèsties als ciutadans. En el cas de Vilassar de Mar, des de la carretera d’Argentona es podrà accedir cap a l’autopista C-32. A les entrades a l’autopista, voluntaris de les ADF lliuraran als usuaris un tiquet que els facilitarà el pas a la C-32 sense necessitat de pagar peatge mentre estigui tallada la N-II. També es podrà fer servir el Camí del Mig per a desplaçaments a les poblacions properes.
40 esportistes del Centre Excursionista Vilassar de Mar hi participen. Per animar-los, el Centre Excursionista amb la col•laboració de l’Ajuntament de Vilassar de Mar ha organitzat una xocolatada, des de les 9 del matí, a la plaça de l’Ajuntament.

Leave a Reply