Diumenge, inauguració oficial de la nova gespa als camps de futbol municipals

El Camp de Futbol Municipal Xevi Ramon i el seu annex compten amb nova gespa artificial. Tot i que els jugadors ja fa setmanes que gaudeixen de les noves prestacions que suposa jugar i entrenar en la nova gespa artificial, la inauguració oficial tindrà lloc aquest diumenge 25 d’octubre, a partir de les 10 del matí, al Camp Municipal de Futbol Xevi Ramon, coincidint amb la presentació a l’afició dels equips de la Unió Esportiva Vilassar de Mar.

Al Camp Municipal de Futbol Xevi Ramon s’ha canviat la gespa, que havia esgotat la seva vida útil, per una altra d’última generació que aplica el sistema FieldTurf. Aquest canvi s’ha completat amb altres obres necessàries per al bon funcionament del camp com ara la instal•lació de la xarxa de reg, la dotació d’equipament esportiu i la pavimentació de la zona situada entre el terreny de joc i els vestidors.

Al camp annex, fins al moment de sorra, també s’ha posat gespa artificial. A més, en aquest camp, l’Ajuntament està habilitant una zona per als pares i mares i el públic en general que vulgui seguir i veure els entrenaments o els partits, i que segons les previsions estarà enllestit a finals del mes d’octubre. En concret, l’actuació consisteix en el canvi d’ubicació de la tanca metàl•lica actual, que es mourà uns metres en direcció a l’institut, i l’arranjament de la zona que quedi entre la nova ubicació de la tanca i el terreny esportiu, on es posaran bancs perquè els partits i entrenaments es segueixin amb comoditat.

Leave a Reply