Diumenge, Escena & Llibres amb música i teatre, al jardí de la Biblioteca

El cicle “Escena & Llibres” continua promovent i donant a conèixer els joves artistes. Dins d’ aquest cicle, aquest diumenge, a partir de les 12 del migdia, al Jardí de la Biblioteca Ernest Lluch, amb dos concerts i contes per a adults.

El primer concert serà el d’Elo i Gigi, duet està format per Gemma Baylach i Elodie Pagador. Es tracta d’un concert acústic en petit format, íntim i proper, que endinsarà al públic assistent en els  grans èxits de la música en català i la música internacional, a més de presentar una part del repertori propi com a compositors i artistes, i també oferiran peces amb estil urbà, pop, R&B, reggaeton i soul.

Seguidament hi haurà Contes per a Adults, a càrrec d’ Eduard Tardà Balaguer, Júlia Vinolo Faustino, Gemma Ventura Ramos, Ian Ariño Cano, Gisela Ruz Albacete, Carlota Caballero Alcázar i Xènia Franco Martínez.

Quin és el fil argumental d’aquesta proposta escènica?  En el dinar de Nadal, germans i cosins es retroben després d’anys, homenatjant el tiet, eix vertebral de la família, que fa poc va morir. Entre plats i rialles, s’entreveuen traumes personals i tensions familiars, revelats a través d’adaptacions actuals de contes tradicionals, on la comèdia i el drama teixeixen les trames ocultes de les relacions.

Per acabar, Marina Tomàs i Jordi Font ens oferiran el concert “Això és un esbós”.  La Marina i en Jordi es van conèixer estudiant composició contemporània al Conservatori del Liceu. Actualment, estan treballant junts en diversos projectes que inclouen música electrònica, música per dansa, loops, cançons i quartets de corda. En aquest concert, faran un tastet del que estan treballant amb música en directe.

L’entrada és gratuita. Cal reservar-la prèviament en aquest enllaç