Diumenge “Escena & Llibres”, amb microteatre i Barcelona Rock Strings

La programació del cicle “Escena & Llibres” porta dues actuacions aquest diumenge 11 d’abril a les 12 del migdia al jardí de la Biblioteca Ernest Lluch: microteatre amb la peça  “La iaia” i la música de Barcelona Rock Strings. Cal recordar que l’assistència a totes les activitats del cicle “Escena i llibres” és gratuïta però requereix reserva prèvia a través de l’app Vilassar de Mar.

Mar Solà, l’actriu que portarà a terme aquesta peça de microteatre, ha subratllat que es tracta sobre un homenatge a totes les àvies, en un moment tan dur com el que estem vivint, ocasionat per la pandèmia del coronavirus.  

El músic Jordi Font, integrant de   Barcelona Rock Strings, i col·laborador de la nostra emissora, on realitza, juntament amb Pere Almera Petit l’espai “La taula del fons”, ens ha explicat que aquesta formació musical és una versió portàtil i flexible de la Barcelona Rock Orchestra, fundada el 2018.

Ha explicat que interpretaran aquelles cançons que han fet del rock un estil tan clar i tan marcat, de formacions com Iron Maiden, AC DC, Metallica, Led Zeppelin…..  adaptades a quintet de corda.

Al cicle “Escena i llibres” els músics recomanen llibre. En Jordi Font ens suggereix “El humor en la música. Broma, parodia e ironia” de Benet Casablancas. Ha explicat que “és un llibre que intenta descobrir com els grans  compositors tenien un gran sentit de  l’humor, que intentaven reflectir en les seves obres”.

 

El cicle “Música i llibres” està organitzat per la Regidoria de Joventut i Biblioteca Municipal Ernest Lluch. Consulta tota la programació del cicle Escena & Llibres al web vilassardemar.cat/escenallibres