Des de les 20h d’aquest diumenge, Especial Eleccions Generals a Vilassar Ràdio

Vilassar Ràdio emet aquest diumenge 10 de novembre des de les 20h. un programa especial informatiu sobre les eleccions generals.

A Vilassar de Mar hi ha 15.755 persones que han estat cridades a les urnes. Al nostre municipi, 23 meses repartides en els cinc col.legis electorals que obren des de les 9 del matí a les 8 del vespre. Els llocs de votació: l’Institut Pere Ribot (el més gran amb 8 meses), el Museu Monjo amb dues, el Pérez Sala i l’Escola del Mar amb 5 cadascún i el Vaixell Burriac amb tres. Cal subratllar que es mantenen els mateixos col.legis electorals dels comicis municipals del maig.

Recordem que, per efectiu el dret a vot, cal portar un document acreditatiu: DNI, passaport, targeta de residència o carnet de conduir. Per tal d’agilitzar la votació és bo portar la targeta censal per saber a quin col.legi i a quina mesa es vota. El personal de l’Ajuntament està present als col·legis per resoldre qualsevol dubte que pugui sorgir.

L’especial informatiu dona compte dels resultats dels comicis, centrant-se sobretot en les votacions a la nostra localitat, i n’analitza els resultats amb els representants de les forces polítiques vilassarenques que van concórrer a les darreres eleccions municipals. Abans del tancament dels col·legis electorals, Vilassar Ràdio ha emès butlletins informatius en connexió amb Catalunya Informació a la tarda per informar del desenvolupament de la jornada.

Seguiu el programa al nostre dial 98.1 FM i per Internet en aquest link