Diumenge a la tarda, transmissió de la Cavalcada dels Reis Mags

Vilassar Ràdio transmetrà diumenge 5 de gener a la tarda la cavalcada dels Reis de l’Orient, que aquest any s’agilitzarà, ja que, com a novetat, Melcior, Gaspar i Baltasar no s’aturaran a la Casa Pairal ni al Casal de Curació. Això no vol dir que els avis i àvies d’aquests dos centres residencials es quedin sense la visita dels reis ja que tindran la seva recepció reial particular, organitzada pel Pairal i el Casal de Curació, a l’igual que la resta de residències per a la gent gran. La voluntat del consistori és que la cavalcada no s’eternitzi i la comitiva arribi a la plaça de l’Ajuntament al voltant d’un quart de nou del vespre. Aquest canvi respon a les demandes de pares i mares que esperen amb els seus fills i filles l’arribada de la comitiva reial per escoltar el missatge dels tres reis i parlar amb ells a la haima que s’instal.la per a l’ocasió.

La Cavalcada començarà a dos quarts de sis de la tarda des del Polígon Industrial dels Garrofers, per baixar per l’Avinguda Montevideo per agafar Narcís Monturiol fins la Riera de Cabrils. Entraran per Santa Maria, baixaran un tram de Via Octaviana, per agafar Sant Genís i Sant Josep. La comitiva pujarà per Riera d’en Cintet i anar a trobar, un altre cop, Narcís Monturiol per enfilar Sant Joan de baixada fins la plaça de l’Ajuntament.

També cal apuntar, finalment, que tots els caramels que es repartiran durant la Cavalcada seran sense gluten.

El 5 de gener, a partir de les 13 h de, estarà prohibit estacionar als carrers que formen part del recorregut de la Cavalcada. Mentre que duri la cavalcada romandrà tallat el trànsit pels carrers per on passarà.