Diumenge 3 d’octubre es talla la circulació a la N-II

Amb motiu de la celebració de la II Challenge Costa de Barcelona-Maresme, l’Ajuntament de Vilassar de Mar informa que diumenge 3 d’octubre la N-II restarà tallada al trànsit entre les 6.30 del matí i les 7 de la tarda. A la nostra localitat, els vehicles tindran com a alternativa la carretera d’Argentona per anar a buscar l’autopista C-32.


El Challenge és un triatló internacional en el qual els esportistes han de superar 3 proves: natació, ciclisme i cursa a peu. La distància en natació és de 3.800 metres a mar obert (Calella), en ciclisme 180 km (dues voltes Calella-El Masnou i una tercera Calella-Mataró Laia l’Arquera amb tornada a Calella) i una marató (42,2 km fent 4 voltes Calella-Pineda-Santa Susanna amb entrada a meta a Calella). La cursa ciclista es desenvoluparà seguint el traçat de la N-II entre Calella i El Masnou, fet pel qual aquesta via de comunicació restarà tallada al trànsit.
L’Ajuntament i la Policia Local, en col•laboració amb el Consell Comarcal del Maresme i amb els Mossos d’Esquadra, han treballat per establir vies alternatives de circulació i reduir al màxim possible les molèsties als ciutadans. En el cas de Vilassar de Mar, des de la carretera d’Argentona es podrà accedir cap a l’autopista C-32. A les entrades a l’autopista, voluntaris de les ADF lliuraran als usuaris un tiquet que els facilitarà el pas a la C-32 sense necessitat de pagar peatge mentre estigui tallada la N-II. 
L’horari màxim per al restabliment total de la normalitat a la N-II és el de les 19 h. Tot i això, la carretera s’anirà obrint per trams per intentar afectar el mínim possible a la circulació.
Es pot consultar el recorregut del II Mig Challenge Costa de Barcelona-Maresme i les afectacions de trànsit a: http://www.ccmaresme.cat/document.php?id=6902.

Leave a Reply