Diumenge 3 de juny hi haurà tempestes localment fortes al Maresme

Meteomar informa que avui divendres 1 de juny la nuvolositat augmentarà a tota la comarca des de primeres hores del dia però en general estarà formada per núvols alts i mitjans. No s’esperen precipitacions. Vent fluix de component variable al matí i del sud-est durant la resta del dia. Mar arrissada a primeres hores augmentant a marejol a partir del migdia a tota la costa de la comarca. Les temperatures mínimes pujaran i aniran dels 13 als 17 graus mentre que les màximes baixaran lleugerament i aniran dels 20 i els 25 graus.

Dissabte 2 de juny no hi haurà massa variacions, al matí dominarà el sol, a la tarda s’incrementarà la nuvolositat però no hi haurà pluges. Les temperatures seran semblants a les d’avui divendres.  Els vents continuaran fluixos, girant cap al sud i sudoest, i fins i tot hi haurà una mica de garbí durant el migdia i primeres hores de la tarda

Diumenge 3 de juny tindrem un temps insegur, cambiant i amb tempestes localment fortes.  La matinada de dissabte a diumenge es produiran les primeres temepestes i al llarg del dia la nuvolositat serà abundant i aniran caient ruixats que localment seran d’una certa intensitat. Les temperatures diurnes baixaran una mica. Els vents bufaran fluixos, de mar cap a terra, per tant, vents humits.

Dilluns 4 de juny començarà la setmana amb temps força estable  i dimarts 5 de juny hi haurà un nou canvi en el temps.

Consells a seguir en casos de xàfecs, tempestes i aiguats i inundacions