Diumenge 20 d’octubre, Vilassar Camina

El Centre Excursionista Vilassar de Marcartellvilassarcamina2013web organitza, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilassar de Mar i la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya diumenge 20 d’octubre el Vilassar Camina VII Memorial Josep Fancelli. Es tracta d’una activitat no competitiva que té com a finalitat fomentar el coneixement del territori i conèixer la flora i fauna dels voltants de la nostra localitat, oberta a persones de qualsevol edat.

El preu de la inscripció (10 euros per als socis de l’entitat, 12 euros per als no socis, i 6 euros per als menors d’edat) inclou esmorzar, avituallaments líquids, vermut i obsequi. Per als participants de la modalitat infantil el preu inclou el transport fins al punt d’inici de la caminada (dolmen, Roca d’en Toni), sempre i quan es cobreixi un nombre mínim de participants.

La sortida s’efectuarà a les 8 del matí des del carrer Santa Eulàlia 140, al costat de Can Jorba. Es pot escollir entre dos recorreguts: el llarg, de 15 quilòmetres de distància, i el curt, de 10 quilòmetres.

Un euro de cadascuna de les inscripcions realitzades  anirà destinat a la campanya de lluita contra l’esclerosi lateral amiotròfica que duu a terme la Fundació Miquel Valls.

Les inscripcions es realitzen els dimarts i dijous de 2/4 de 7  a 2/4 de 9 del vespre a la seu de l’entitat fins el dijous 17 d’octubre. Pel que fa a les que es tramiten via Internet a través de la página web de l’entitat, el termini d’inscripció es mantindrà obert fins el dissabte 19.

Cal portar calçat esportiu amb sola de goma apropiat per caminar, s’han d’evitar soles planes o amb taló rellevant i s’ha de portar preferiblement roba ampla i transpirable. Si fa sol, es recomana l’ús de gorra o barret.u